UX/UI designer

Brinner du för att designa applikationer? Vill du ha kundkontakt och samarbeta nära dina kollegor? Vill du arbeta på ett IT-konsultbolag som inte är som alla andra?

På Portal+ är målet att kunder ska få en välmående och produktiv organisation. Vi har genom åren specialiserat oss på Microsofts produktkataloger och har tre tydliga leveransområden. Dessa är systemutveckling och förvaltning av tjänster som är baserade på Microsofts molnplattform Azure, systemutveckling av Microsoft 365 och Sharepoint-lösningar samt utveckling av IoT-projekt.

Portal+ är inget vanligt IT-konsultbolag – allt arbete hos oss sker “in house” och utförs av utvecklingsteam bestående av flera medarbetare.  Företaget har två fokusområden, kunder och medarbetare. För kunderna vill vi vara den trygga och pålitliga leverantören som levererar kvalitativa kostnadseffektiva lösningar i långa relationer. För medarbetarna vill Portal+ vara den bästa arbetsgivaren! Frihet och ansvar är ledstjärnorna här. Utrymme och möjlighet till personlig utveckling och balans mellan arbete och fritid är förutsättningar.

Vi har kontor både i Sundsvall och Härnösand, det finns också möjligheter att arbeta på distans. Det intressanta är inte var du är – utan vad du gör!

Vem söker vi?

Du som har tidigare erfarenhet av frontend utveckling och UX/UI. Du behärskar svenska i tal och skrift, alternativt engelska. Du är van att arbeta agilt och teamorienterat.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss.

Du är ansvarstagande och strukturerad i ditt arbete – du säkerställer alltid leverans och tummar inte på kvalitén. Genom att du ansvarar för dialog direkt med kund är det viktigt att du gillar att kommunicera med andra. Vidare är du driven som person och ser möjligheter. Att arbeta agilt och teamorienterat är självklart för dig – du anser alltid att det är laget före jaget som är framgångsreceptet.

Arbetsuppgifter

Som UX/UI-designer arbetar du i agilt tillsammans i ett utvecklingsteam. Du arbetar med design och framtagande av gränssnitt till applikationer och använder bland annat Figma.

Du arbetar med att ta fram konceptdesign som är knuten till interaktionsdesign och hur användarna upplever och använder systemen. Du ansvarar också för att analysera kundernas behov samt att ta fram konceptdesign.

Du kommer även att:

  • Design och framtagande av gränssnitt till applikationer
  • Du ser behov hos kunder och tillämpar merförsäljning.
  • Tät dialog med utvecklingsteam och kund

Hur söker du?

Känns det som något för dig? Skicka då in din ansökan till info@portalplus.se. Vi går igenom urvalet löpandet och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@portalplus.se

 

KONTAKT

Ideér? Intresse? Samarbete?