Systemutvecklare .NET

Är du utbildad systemutvecklare och drivs av att jobba mot mål utan att behöva tumma på kvalitén? Har du dessutom koll på Azure och .NET-utveckling? Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom oss och att du anställs direkt hos Portal+.

På Portal+ är målet att kunder ska få jobba med en välmående och produktiv organisation. Vi har genom åren specialiserat oss på Microsofts produktkataloger och har två tydliga leveransområden. Dessa är systemutveckling och förvaltning av tjänster som är baserade på Microsofts molnplattform Azure samt utveckling av IoT-projekt.

Portal+ är inget vanligt IT-konsultbolag – allt arbete hos oss sker “in house” och utförs av utvecklingsteam bestående av flera medarbetare. Företaget har två fokusområden - kunder och medarbetare. För kunderna vill vi vara den trygga och pålitliga leverantören som levererar kvalitativa kostnadseffektiva lösningar i långa relationer. För medarbetarna vill Portal+ vara den bästa arbetsgivaren! Frihet och ansvar är ledstjärnorna här. Utrymme och möjlighet till personlig utveckling och balans mellan arbete och fritid är förutsättningar att vi ska kunna leverera på bästa sätt!

Vi har kontor både i Sundsvall och Härnösand, det finns också möjligheter att arbeta på distans. Det intressanta är inte var du är – utan vad du gör!

Vem söker vi?

Dig som är utbildad systemutvecklare och som har erfarenhet av exempelvis Azure och .NET-utveckling. Vi ser gärna att du förstår och talar god svenska alternativt talar god engelska. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av IoT, AI och/eller ML.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss.

Du är kommunikativ, drivande och använder kreativt tänkande för att lösa problem.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare tar du fram lösningar inom ett projekt, antingen självständigt eller tillsammans med ett team. Du bär eget ansvar för att leverera kod som är både enhetstestad och även tillräckligt genomtänkt för att den ska möta upp kraven från verksamheten. Du arbetar med att implementera lösningsförslag på ett effektivt sätt och följer projektets mål och direktiv.

Du kommer även att:

  • Arbeta med förslag till förbättringar
  • Azure och .NET-utveckling

Hur söker du?

Känns det som något för dig? Skicka då in din ansökan till info@portalplus.se. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@portalplus.se

KONTAKT

Ideér? Intresse? Samarbete?