Low-Code utvecklare

Är du målinriktad och lösningsorienterad med en bakgrund som utvecklare? Drivs du av att leverera kvalité och vill arbeta i ett sammansvetsat team? Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom oss och att du anställs direkt hos Portal+.

På Portal+ är målet att kunder ska få en välmående och produktiv organisation. Vi har genom åren specialiserat oss på Microsofts produktkataloger och har tre tydliga leveransområden. Dessa är systemutveckling och förvaltning av tjänster som är baserade på Microsofts molnplattform Azure, systemutveckling av Microsoft 365 och Sharepoint-lösningar samt utveckling av IoT-projekt.

Portal+ är inget vanligt IT-konsultbolag – allt arbete hos oss sker “in house” och utförs av utvecklingsteam bestående av flera medarbetare.  Företaget har två fokusområden, kunder och medarbetare. För kunderna vill vi vara den trygga och pålitliga leverantören som levererar kvalitativa kostnadseffektiva lösningar i långa relationer. För medarbetarna vill Portal+ vara den bästa arbetsgivaren! Frihet och ansvar är ledstjärnorna här. Utrymme och möjlighet till personlig utveckling och balans mellan arbete och fritid är förutsättningar.

Vi har kontor både i Sundsvall och Härnösand, det finns också möjligheter att arbeta på distans. Det intressanta är inte var du är – utan vad du gör!

Vem söker vi?

Är utbildad utvecklare/tekniker och/eller har relevant erfarenhet med intresse/erfarenhet av att använda Microsoft 365 för att lösa problem. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med Powerapps, SharePoint, Power Automate och Power BI. Vi ser gärna att du förstår och talar god svenska alternativt talar god engelska.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss.

Du är kommunikativ, initiativtagande och målinriktad som person och har en kreativ sida för att lösa problem eller hitta förbättringar.

Arbetsuppgifter

Som Low-Code utvecklare kommer du att arbeta med utveckling på framför allt MS power platform. Du arbetar med att ta fram lösningar inom ett projekt antingen självständigt eller tillsammans med ett team. Hos oss kommer du få möjlighet till stort eget ansvar och att kunna leverera kod som är verksamhetstestad.

Du kommer även att:

  • Implementera lösningsförslag
  • Föreslå förbättringar till arkitekter

Hur söker du?

Känns det som något för dig? Skicka då in din ansökan till info@portalplus.se. Vi går igenom urvalet löpandet och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@portalplus.se

 

KONTAKT

Ideér? Intresse? Samarbete?